2020

Transformimi digjital dhe inovacioni janë dy temat që ndërlidhen dhe shtjellohen nga trajneri Michael Dell, CEO & Chief Disruptor i Warp Innovation, i cili ka një eksperiencë mbi 20-vjeçare në këtë fushë, duke operuar me sukses nëpërmjet zyrave të tij në Vienë dhe Nju jork.

Tema : Siguria Kibernetike në botën digjitale

Kur: E enjte, 15 Tetor 2020

Ora: 11:00 – 12:00

Ku: ZOOM

Having to adapt your business strategy to fluctuating market conditions and the need to configure your workforce is likely to be an acute reality for businesses in the current climate. The Predictive Index Confidently Lead Through Crisis Time workshop highlights how leadership teams can leverage objective people’s data and address critical strategic business decisions fast.

Dates: 30 – 31.01.2020
Max nr pax: 15 – 25
Price: 70 – 100 Euro
Partner / Provider: ATTF

Më 16 janar, Sekretari i Përgjithshëm i AAB-së, z. Spiro Brumbulli organizoi një leksion të hapur me temë “Modeli i ri i bankingut“. Në këtë leksion morën pjesë studentët e  programit të studimit Bachelor në “Financë-Kontabilitet”,  në Universitetin “Aleksandër Moisiu”, Durrës.