Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Zhvillohet takim me përfaqësues të medias

Më 3 nëntor 2023, Kryetari i Bordit Mbikëqyrës të AAB-së, z. Bledar Shella zhvilloi një takim me ​​përfaqësues të medias së shkruar dhe vizive. Gjatë takimit, z. Shella, falënderoi gazetarët që kontribuojnë aktivisht në pasqyrimin e lajmit ekonomik dhe specifikisht të sektorit bankar. Diskutimet përfshinë tema thelbësore si digjitalizimi, bankingu i hapur, instrumente të ndryshme pagesash si dhe zhvillimi i marrëdhënies me median.

Gallery