Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Leksion i hapur mbi bankingun digjital

Më 15 mars 2023, znj. Irida Huta, Kryetare e Komitetit të Pagesave, Kartave, Digjitalizimit dhe Kanaleve Alternative në AAB, mbajti një orë leksioni të hapur me studentë të Albania University, në degët Financë – Bankë dhe Menaxhim biznesi. Bankingu digjital, efekti në ekonomi i uljes së parasë fizike në qarkullim si dhe mënyra sesi bankat po lëvizin drejt një transformimi digjital të produkteve dhe shërbimeve të tyre, ishin çështjet e trajtuara dhe diskutuara.

Leksioni, i cili është pjesë e veprimtarive të edukimit financiar organizuar nga AAB-ja, u organizua nën koordinimin e profesor Bardhyl Çekut.

 

Gallery