Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Ceremonia e ndarjes së çmimeve të Konkursit të Parasë

Në datën 12 prill 2022, Shoqata Shqiptare e Bankave, në bashkëpunim me Bankën e Shqipërisë dhe Agjencinë e Sigurimit të Depozitave, organizoi ceremoninë e ndarjes së çmimeve të fituesve të Konkursit të Parasë.

Fituesit e 3 vendeve të para të konkursit u vlerësuan me çmimet e mundësuara nga Agjencia e Sigurimit të Depozitave. Banka e Shqipërisë vlerësoi mësueset e skuadrave fituese me dhurata simbolike.

Skuadra fituese do të konkurrojë duke përfaqësuar Shqipërinë në finalen Evropiane të Kuizit të Parasë, që do të zhvillohet on-line më 10 Maj 2022.

Gallery