Forumi i dytë SWIFT: Compliance Forum Albania

5 Maj 2015

Shoqata Shqiptare e Bankave në bashkëpunim me SWIFT Austria, organizuan  Forumin e dytë SWIFT  Compliance Albania. Forumi zhvilloi punimet në datë 5 maj 2015, në mjediset e Sky Hotel në Tiranë dhe u ndoq nga përfaqësues të sistemit bankar në Shqipëri, përfaqësues të Bankës së Shqipërisë dhe CIS.

Ky forum u fokusua në SWIFT KYC dhe sanksionet.

GALERIA