Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Evito Cash. Paguaj me Kartë!

FTILLOHU!

Ec në kohë dhe bëhu praktik me metodat e reja të pagesës.
Evito Cash. Paguaj me Kartë!

Kjo është një fushatë informuese, edukuese dhe sensibilizuese, e orientuar drejt rritjes së ndërgjegjësimit publik mbi përfitimet e kryerjes së pagesave me kartë debiti dhe krediti, por edhe përfitimet për tregtarët dhe, si rrjedhojë për ekonominë e vendit.

Bëhu pjesë e së ardhmes:

  • Paguaj me kartën tënde të debitit dhe kreditit në çdo dyqan.
  • Pa asnjë kosto shtesë.
  • Në çdo POS.
  • Sigurt, shpejt dhe lehtë.
  • Paguaj PaKontakt për pagesat me shuma të vogla.

 

 

Sezoni i blerjeve po afron!
Ftillohu💡!
Evito të paguash në cash dhe përdor kartat për blerjet e tua.
Do të kursesh kohë, të jesh më i sigurt dhe do të mbash çdo shpenzim nën kontroll.
Paguaj #PaKontakt dhe shijo blerjet e tua.

 

 

Përse të kalosh kohën tënde në radhë?

Ftillohu dhe përdor kartat për blerjet e tua. Evito të paguash në cash. Paguaj PaKontakt dhe shijo blerjet e tua.
Do të kursesh kohë dhe do të mbash çdo shpenzim nën kontroll, gjithçka në siguri të plotë!

 

 


 

Shmang situatat e pakëndshme, kontaktet dhe sidomos prekjen e parasë!
Ftillohu dhe përdor kartat për blerjet e tua.
Evito të paguash në Cash. Paguaj PaKontakt në dyqanet e pajisura me POS dhe shijo blerjet e tua.
Do të kursesh kohë dhe do të mbash çdo shpenzim nën kontroll, gjithçka në siguri të plotë!

 

 


 

Fakt: Asnjë komision për blerjet Online në tregtarët kombëtarë.

Ftillohu dhe përdor kartat për blerjet e tua në çdo dyqan online.

Zgjidh çfarë të duash dhe paguaj direkt nga telefoni apo kompjuteri.

Do të kursesh kohë dhe do të mbash çdo shpenzim nën kontroll, gjithçka në siguri të plotë!

 

Ec në kohë

Evito Cash. Paguaj me Kartë!

 

Konferencë për shtyp

Për promovimin e fushatës u organizua një konference për shtyp.
Kjo fushatë do të zhvillohet gjatë muajve nëntor – dhjetor 2020.

Lexo më tepër

Gallery