2020

Transformimi digjital dhe inovacioni janë dy temat që ndërlidhen dhe shtjellohen nga trajneri Michael Dell, CEO & Chief Disruptor i Warp Innovation, i cili ka një eksperiencë mbi 20-vjeçare në këtë fushë, duke operuar me sukses nëpërmjet zyrave të tij në Vienë dhe Nju jork.

Tema : Siguria Kibernetike në botën digjitale

Kur: E enjte, 15 Tetor 2020

Ora: 11:00 – 12:00

Ku: ZOOM

Kur:      23-24 qershor 2020

Ora:     9:00 – 17:00

AGENDA

Dates: 30 – 31.01.2020
Max nr pax: 15 – 25
Price: 70 – 100 Euro
Partner / Provider: ATTF

On 16 January, the AAB Secretary General, Mr. Spiro Brumbulli organized an open lecture on “The New Model of Banking”. This lecture was attended by the students of the Bachelor study program in “Finance-Accounting” at “Alexander Moisiu” University, Durres.