Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Thirrje për aplikim – Dizenjim Logo

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB), organizon konkursin për dizenjimin e logos së re. Logo duhet të jetë një krijim origjinal, të ketë vizibilitet të lartë dhe nëpërmjet elementëve të saj të përcjellë objektivat e krijimit të AAB-së.

Ftohen të gjithë të interesuarit të dërgojnë propozimet e tyre, deri më datë 19 dhjetor 2016, në adresën elektronike: secretariat@aab-al.org

Kërkesat për logo: On AAB New Logo.pdf

Çdo propozim duhet të përfshijë një logo me rezolucion të lartë, shpjegimin e projektimit mbi idenë e autorit, si dhe një informacion të shkurtër mbi projektuesin.

Vlerësimi i Çmimit fitues është 280 Euro, ku përfshihet dhe taksat e aplikueshme.