Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Takim pune i Bordit Mbikëqyrës të AAB-së me Komitetin e Marketingut dhe Komunikimit

Në datën 23 tetor 2023, AAB organizoi një takim pune, i cili solli së bashku anëtarët e Bordit Mbikëqyrës të AAB-së dhe anëtarët e Komitetit të Marketingut dhe Komunikimit, një prej komiteteve teknikë të krijuar rishtazi në AAB. Takimi synoi të nxisë bashkëpunimin, të shkëmbejë njohuri nëpërmjet diskutimit të tendencave në zhvillim në sektorin e marketingut dhe komunikimit dhe të forcojë marrëdhëniet profesionale ndërmjet anëtarëve.

Nëpërmjet aktiviteteve të dedikuara ndaj komiteteve teknike, AAB është angazhuar për të rritur bashkëpunimin dhe për të kontribuar në zhvillimin e sektorit bankar.

Gallery