Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Takim i Bordit Mbikëqyrës të AAB me Komitetin Ligjor

Në 18  tetor 2022, Bordi Mbikëqyrës i AAB-së zhvilloi një takim me anëtarët e Komitetit Ligjor.

Kryetari i AAB, z. Bledar Shella, përshëndeti pjesëmarrësit dhe vlerësoi angazhimin dhe kontributin e anëtarëve të Komitetit të Ligjor për çështje ligjore të industrisë bankare.

Përmirësimi i mëtejshëm i marrëdhënieve midis komitetit teknik dhe Zyrës Ekzekutive të AAB-së, ishin në qendër të diskutimit.

Gallery