Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Komiteti i Sigurisë ICT dhe IT (Teknologjia e Komunikimit dhe Informacionit)

Kryetare:

Irena RRUSHAJ

Drejtor, Departamenti i IT-së

Union Bank

 

Anëtarë:

Adrian GUZA

Drejtor, Departamenti i IT-së

United Bank of Albania (UBA)

 

Altin GJIKA

Drejtor, Departamenti i IT-së

OTP Bank Albania

 

Fortesa Jakupi
Drejtor, Departamenti i Mbështetjes së Biznesit

Procredit Bank

 

Blerina TUSHE

Menaxher i Departamentit të Sigurisë së Informacionit

Banka Kombëtare Tregtare (BKT)

 

Entela PRIFTI

Drejtor, Divizioni i Sigurisë

Raiffeisen Bank Albania