Revista Bankieri

03/02/2020

AAB publikoi edicionin e 34 të revistës Bankieri, e cila është e disponueshme në faqen e internetit të AAB-së dhe shpërndahet tek të gjitha palët e interesuara.

Kliko këtu për ta lexuar.