Raporti Vjetor i AAB-së për vitin 2018

23/09/2019

Shoqata Shqiptare e Bankave njofton publikimin e Raportit Vjetor për vitin 2018. Raporti përfshin zhvillimet dhe aktivitetet kryesore të Shoqatës gjatë vitit në shqyrtim.

Ju lutem klikoni mbi imazhin për të parë raportin e plotë.