Publikohet Raporti CSR “Bankat për shoqërinë” 2020

11/06/2021

AAB, për të shtatin vit radhazi publikon raportin vjetor të Përgjegjësisë Sociale të Korporatave për industrinë bankare. Ky botim prezanton përpjekjet e bankave anëtare për një shoqëri dhe ekonomi më të mirë, për një ambient të pastër dhe të shëndetshëmqë ndihmojnë një zhvillim të qëndrueshëm.

Lexo raportin