Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Prezantim mbi Bankingun e Hapur nga Grupi Asseco

25 prill 2023 – AAB mundësoi për bankat një prezantim mbi Bankingun e Hapur. Grupi Asseco, i cili vepron në fushën e teknologjisë së informacionit dhe me aktivitet në rreth 60 vende në mbarë botën, solli për pjesëmarrësit zgjidhjet që ofron dhe aplikoj për bankat për të arritur zbatueshmërinë e Bankingut të Hapur në përputhje me të gjitha kërkesat e Direktivës së rishikuar të Shërbimit të Pagesave (PSD2).

AAB është e angazhuar në bashëpunimin me aktorët globalë të pagesave, në mundësimin e alternativave të ofruara, për të arritur zgjidhjen më të përshtatshme, individuale ose të përbashkët, në zbatimin e Bankingut të Hapur.

Gallery