Numri i ri i Revistës Bankieri

26/07/2021

AAB publikoi edicionin e 40 të revistës Bankieri.

Revista është tashmë e disponueshme në faqen e internetit të AAB-së dhe shpërndahet tek të gjitha palët e interesuara.

Kliko këtu për ta lexuar.