Tryezë diskutimi me fokus Objektivat e Zhvillimit të Qendrueshëm

24/05/2018

AAB në bashkëpunim me ICC Albania dhe United Nations në Shqipëri


Leksion i hapur në UAMD – Prezantim mbi Auditimin e Brendshëm – Profesioni që bën një ndryshim

18/05/2018

Në datën 17 maj, në bashkëpunim me  Fakultetin e Biznesit


Zhvillon punimet Forumi i Kartave

04/05/2018

Në datë 4 maj 2018 zhvilloi punimet Forumi i Kartave


Zhvillon punimet Forumi i Kartave

04/05/2018

Në datë 4 maj 2018 zhvilloi punimet Forumi i Kartave, organizuar nga Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB), me temë: “Rritja e përdorimit të kartës si instrument pagese”. Ky forum u organizua me mbështetjen e PayLink dhe Asseco. Të pranishëm në forum ishin përfaqësues nga institucionet shtetërore, nga banka qendrore, nga bankat tregtare, nga shoqëritë financiare jo […]


Revista Bankieri

30/04/2018

AAB publikoi edicionin e 27 të revistës Bankieri, e cila është e disponueshme në faqen e internetit


Kuizi Evropian i Parasë në Shqipëri: Promovimi i Edukimit Financiar

12/04/2018

Më 12 prill 2018, Shoqata Shqiptare e Bankave në bashkëpunim me Bankën e Shqipërisë…


AAB bashkëpunon me ASD në organizimin e debatit për studentë të fakulteteve ekonomike

30/03/2018

Në kuadër të edukimit financiar, Shoqata Shqiptare e Bankave në bashkëpunim me


Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) kërkon të punësojë Fotograf Profesionist me kohë të pjesshme.

19/03/2018

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre brenda datës 31 mars 2018, në adresën


Çelet Java e Parasë

12/03/2018

Gjatë javës 12-18 mars 2018, Banka e Shqipërisë, në bashkëpunim me Shoqatën Shqiptare të Bankave


Çelet Java e Parasë

12/03/2018

Gjatë javës 12-18 mars 2018, Banka e Shqipërisë, në bashkëpunim me Shoqatën Shqiptare të Bankave dhe mbështetjen e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Agjencisë së Sigurimit të Depozitave (ASD), Junior Achievement (JA), Shërbimit Kombëtar për Rininë (SHKR), organizojnë aktivitete të larmishme për fëmijët dhe të rinjtë. Në thelb të këtyre aktiviteteve qëndron edukimi financiar, […]