Zhvillon punimet forumi me temë “Edukimi financiar për përfshirjen financiare”

29/06/2018

Në datën 29 qershor 2018, zhvilloi punimet


Zhvillon punimet forumi me temë “Edukimi financiar për përfshirjen financiare”

29/06/2018

Në datën 29 qershor 2018, zhvilloi punimet forumi


Transformimi Digjital në Sistemin Bankar

26/06/2018

Më 26 qershor 2018, AAB në bashkëpunim me kompaninë Symmetric Group


Konferenca e Studentëve të Universitetit Epoka

25/06/2018

Më 25 qershor 2018, Departamenti i Ekonomisë i Universitetit Epoka.


Raporti Vjetor i AAB-së për vitin 2017

22/06/2018

Shoqata Shqiptare e Bankave njofton publikimin e Raportit Vjetor për vitin 2017.


Njoftim nga banka Societe Generale Albania

07/06/2018

Në vijim të informacioneve të pavërteta dhe të pabazuara të publikuara


Organizohet mbledhja vjetore e grupit të përdoruesve të platformës SWIFT në Shqipëri (UGM)

07/06/2018

Më 7 qershor, AAB mirëpriti organizimin e mbledhjes vjetore të UGM-së. Takimi i punës u zhvillua në 2 pjesë dhe në të morën pjesë përfaqësues të bankave anëtare si p.sh.: drejtues të sigurisë së informacionit – CISO; drejtues të IT-së; persona të kontaktit të SWIFT-it. Të pranishëm, gjithashtu, edhe përfaqësues të Bankës së Shqipërisë. Takimi […]


Leksion i hapur në Universitetin “Aleksandër Xhuvani” në Elbasan

31/05/2018

Në datë 31 maj 2018, AAB në bashkëpunim me Universitetin “Aleksandër Xhuvani”


Leksion i hapur në UET

30/05/2018

Në datë 29 maj 2018, në Universitetin Europian të Tiranës (UET)


Tryezë diskutimi mbi Rregulloren e Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave

29/05/2018

Në datë 29 maj 2018, Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB)