Njoftim për shtyp: Mbi komisionet në llogaritë “Kontribute vullnetare, emergjenca”

27/11/2019

Mbi komisionet në llogaritë “Kontribute vullnetare, emergjenca”


Njoftim për shtyp: Platforma për rigjallërimin e kreditimit në Shqipëri

18/11/2019

Platforma për rigjallërimin e kreditimit


Revista Bankieri

01/11/2019

AAB publikoi edicionin e 33  të revistës Bankieri


Udhëtim trajnimi me gazetarët ekonomikë

25/10/2019

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB)


Workshop i organizuar nga AAB dhe VISA

25/10/2019

Më 24 tetor, AAB bashkëpunoi me


AAB merr pjesë në konferencën vjetore të Bankës së Shqipërisë

14/10/2019

Më 11 tetor 2019, Banka e Shqipërisë


Raporti CSR 2018

04/10/2019

Raporti CSR 2018


Zhvillohet mbledhja e pestë e Komitetit Kombëtar të Sistemit të Pagesave

02/10/2019

Në datën 1 tetor 2019, në mjediset e Bankës së Shqipërisë


Përmirësimi i qasjes ndaj shërbimeve financiare për Agrobiznesin

24/09/2019

Më 24.09.209, Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) në bashkëpunim me EFSE dhe RisiAlbania,


AAB & IDRA: Gjetjet e studimit “Besimi dhe perceptimi i klientëve në banka dhe sektorin bankar”

23/09/2019

AAB organizoi takimin për prezantimin e gjetjeve të studimit