Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
21
Oct
Takim me Bankën Botërore

Në 21 tetor 202, Bordi Mbikëqyrës i AAB, i kryesuar nga Kryetari …

Lexo më shumë
12
Oct
Takim me Ministrin e Drejtësisë

Më datë 12  tetor 2021, Anëtarët e Bordit Mbikëqyrës të AAB…

Lexo më shumë
7
Oct
Darkë pune me Komitetin e Përpushmërisë

Kryetari i Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB) dhe Drejtor…

Lexo më shumë
1
Oct
Takim me Shoqatën e Bankave të Kosovës

Kryetari i Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB) dhe Drejtor …

Lexo më shumë
26
Jul
Numri i ri i Revistës Bankieri

AAB publikoi edicionin e 40 të revistës Bankieri.

Lexo më shumë
30
Jun
AAB publikon Raportin Vjetor 2020

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) publikon Raportin Vjetor për vitin…

Lexo më shumë
30
Jun
Anëtarët e Bordit Mbikëqyrës të Shoqatës Shqiptare të Bankave zhvillojnë Takimin e Verës me Guvernatorin Sejko

Më datë 29 qershor 2021, anëtarët e Bordit Mbikëqyrës të Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB)…

Lexo më shumë
28
Jun
Fillon vaksinimi i punonjësve të sektorit bankar

Ka filluar procesi i vaksinimit kundër virusit COVID-19, i punonjësve të sektorit bankar nën koordinimin…

Lexo më shumë
16
Jun
AAB organizoi ceremoninë përcjellëse të z. Silvio Pedrazzi

Më 16 qershor 2021, AAB organizoi ceremoninë përcjellëse të z. Silvio Pedrazzi…

Lexo më shumë