Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, z. Gent Sejko, merr pjesë në takimin përmbyllës të vitit të organizuar nga Shoqata Shqiptare e Bankave

21/12/2017

I nderuar z. kryetar, Të nderuar drejtues të bankave, Të dashur miq dhe kolegë, Si gjithmonë, është kënaqësi të jem në takimin përmbyllës të vitit 2017 me drejtuesit e sistemit bankar në Shqipëri, një aktivitet ky i përvitshëm që organizohet nën kujdesin e Shoqatës Shqiptare të Bankave. Në adresimin e sotëm do të doja të […]


Shoqata Shqiptare e Bankave organizon Darkën e Vitit të Ri

20/12/2017

Më 20 Dhjetor 2017, AAB organizoi darkën e fundit të vitit ku morën pjesë drejtorë të përgjithshëm dhe


Takimi ATTF Alumni – 5 dhjetor 2017

05/12/2017

AAB organizoi në Tiranë më 5 dhjetor 2017 takimin e parë të ATTF Alumni.


Tryezë diskutimi mbi Certifikimin në kuadër të Foreign Account Tax Compliance Act  (“FATCA”) dhe aplikimit të rregullave të Common Reporting Standart (“CRS”)

01/12/2017

AAB, në bashkëpunim me ekspertë të PricewaterhouseCoopers Albania (PWC), organizoi një tryezë diskutimi, me fokus…


Zhvillon punimet Konferenca e 2-të e AAB-së “Bankat dhe rritja ekonomike”

16/11/2017

14 tetor 2017 – Shoqata Shqiptare e Bankave organizoi konferencën e saj të dytë me temë: “Bankat dhe rritja ekonomike”. Konferenca u ndoq nga: Kryeministri i Republikës së Shqipërisë, Sh.T.Z. Edi Rama; Ministri i Financave dhe Ekonomisë, z. Arben Ahmetaj; Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, z. Gent Sejko. Zëvendës Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, z. […]


Fjala e Kryetarit të AAB-së në konferencën e dytë të Shoqatës Shqiptare të Bankave

15/11/2017

Shkëlqesia Juaj Z. Kryeministër Edi Rama, Të nderuar Ministra, I nderuar Guvernator Sejko, Të nderuar përfaqësues të shquar të Bankës Botërore, FMN dhe BERZH Të dashur kolegë, Zonja dhe Zotërinj, mirëmëngjesi, Është kënaqësia ime t’ju jap mirëseardhjen sot në Konferencën e Dytë Vjetore të Shoqatës Shqiptare të Bankave. Tema e konferencës “Bankat për rritjen ekonomike […]


Zhvillon punimet konferenca e dytë e AAB-së: Bankat dhe Rritja Ekonomike

14/11/2017

14 tetor 2017 – Shoqata Shqipare e Bankave organizoi konferencën e saj të dytë me temë: “Bankat dhe Rritja Ekonomike”.


Revista Bankieri

02/11/2017

AAB publikoi edicionin e 25 të revistës Bankieri


Video e re Informative Kredia Overdraft

01/11/2017

AAB lancon videon e radhës të serisë “Banka Ime” me temë “Kredia Overdraft”.


Forumi i Dytë i Auditimit të Brendshëm: “Përgjegjshmëria ndaj grupeve të interesit”

13/10/2017

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) në bashkëpunim me Institutin Shqiptar të Audituesve