Tryezë diskutimi mbi sektorin bankar italian dhe shqiptar

20/02/2018

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) organizoi më 20 shkurt një tryezë diskutimi


Balkans & Black Sea Cooperation Forum Stability | Growth | Cooperation

12/02/2018

The next edition of the international rotating BBSF takes place in Thessaloniki, Greece.


Revista Bankieri

25/01/2018

AAB publikoi edicionin e 26 të revistës Bankieri, e cila është e disponueshme në faqen e internetit të AAB-së


Video e re Informative: Si të behesh klient i Bankës

25/01/2018

AAB lancon videon e radhës të serisë “Banka Ime” me temë “Si të behesh klient i Bankës”. Për më tepër informacion shikoni videon.  


Takim mbi pagesat elektronike

23/01/2018

Në kontekstin e iniciativave dhe projekteve të fundit në tregun e pagesave dhe promovimin e përdorimit


Zgjidhet Kryetari i ri i Shoqatës Shqiptare të Bankave

22/01/2018

Asambleja e Anëtarëve të Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB), zhvilloi mbledhjen e radhës


Forum i hapur mbi sistemin bankar në Shqipëri

08/01/2018

Klubi i studentëve të Universitetit Epoka YEN (Young Economics Network) në datë 8 Janar 2018


Fjala e Kryetarit të AAB-së në Darkën e Vitit të Ri të Shoqatës Shqiptare të Bankave

21/12/2017

Mirëmbrëma dhe mirë se erdhët në këtë darkë të fund vitit të Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB). Z. Guvernator, Ju falënderoj që na nderuat me pjesëmarrjen Tuaj.


Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, z. Gent Sejko, merr pjesë në takimin përmbyllës të vitit të organizuar nga Shoqata Shqiptare e Bankave

21/12/2017

I nderuar z. kryetar, Të nderuar drejtues të bankave, Të dashur miq dhe kolegë, Si gjithmonë, është kënaqësi të jem në takimin përmbyllës të vitit 2017 me drejtuesit e sistemit bankar në Shqipëri, një aktivitet ky i përvitshëm që organizohet nën kujdesin e Shoqatës Shqiptare të Bankave. Në adresimin e sotëm do të doja të […]


Shoqata Shqiptare e Bankave organizon Darkën e Vitit të Ri

20/12/2017

Më 20 Dhjetor 2017, AAB organizoi darkën e fundit të vitit ku morën pjesë drejtorë të përgjithshëm dhe