Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
7
Feb
AKCESK dhe AAB nënshkruajnë Memorandumin e Mirëkuptimit

Shoqata Shqiptare e Bankave morri pjesë në konferencën e organizuar nga Autoriteti Kombëtar CESK “Sfidat e sigurisë kibernetike në Shqipëri”, e cila zhvilloi punimet më 7 shkurt 2023. Gjatë punimeve të konferencës u nënshkrua Memorandumi i Mirëkuptimit midis Autoritetit Kombëtar për Certifikimin Elektronik dhe Sigurinë Kibernetike  (AKCESK) dhe Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB), i cili […]

Lexo më shumë
24
Jan
Thirrje për shprehje interesi për prodhimin e një videoje shpjeguese në lidhje me projektin e digjitalizimit të pagesave të shërbimeve publike të ofruara nga e-Albania

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) shpall “Thirrjen për shprehje interesi” për prodhimin e një videoje shpjeguese në lidhje me projektin e  digjitalizimit të pagesave të shërbimeve publike të ofruara nga e-Albania, e cila është pikë e vetme për marrjen e shërbimeve publike. Kjo thirrje për shprehje interesi vjen në mbështetje të punës për zbatimin e projektit, […]

Lexo më shumë