Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
16
Dec
AAB zhvillon mbledhjen e Asamblesë së Anëtarëve dhe Takimin e Fund-Vitit

Në datë 15 dhjetor 2021, Asambleja e Anëtarëve të Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB), mbajti mbledhjen e fundit për vitin 2021, në të cilën u prezantua veprimtaria e Shoqatës gjatë vitit në shqyrtim si dhe u diskutuan dhe miratuan plani i biznesit dhe buxheti për vitin 2022.

Lexo më shumë
9
Dec
AAB në mbështetje të fushatës ndërgjegjësuese të Bankës së Shqipërisë

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) është një prej partnerëve mbështetës të fushatës kombëtare për ndërgjegjësimin e publikut me temë “As i vjetër e as i ri, jam thjesht Lek!”, e cila është një iniciativë e re e Bankës së Shqipërisë.

Lexo më shumë
6
Dec
Takim i ABB me Ministrin Çuçi

Në 6 dhjetor 2021, Zëvendës Kryetari i AAB, z. Seyhan Pencabligil, dhe anëtari i Bordit Mbikëqyrës të AAB, z. Maltin Korkuti, u pritën në një takim nga Ministri i Brendshëm z. Bledi Çuçi.

Lexo më shumë
18
Nov
Financial Cyber Drill

Në datat 17- 18 nëntor 2021, Autoriteti Kombëtar për Certifikimin Elektronik dhe Sigurinë Kibernetike (AKCESK) në bashkëpunim me Shoqatën Shqiptare të Bankave (AAB), në përmbushje të detyrave funksionale dhe objektivave të “Strategjisë Kombëtare për Sigurinë Kibernetike”

Lexo më shumë
4
Nov
Darkë pune me anëtarët e Komitetit të Riskut të AAB

Në 3 nëntor 2021, anëtarët e Komitetit të Riskut morën pjesë …

Lexo më shumë
28
Oct
Numri i ri i Revistës Bankieri

Revista është tashmë e disponueshme …

Lexo më shumë
21
Oct
Takim me Bankën Botërore

Në 21 tetor 202, Bordi Mbikëqyrës i AAB, i kryesuar nga Kryetari …

Lexo më shumë
12
Oct
Takim me Ministrin e Drejtësisë

Më datë 12  tetor 2021, Anëtarët e Bordit Mbikëqyrës të AAB…

Lexo më shumë
7
Oct
Darkë pune me Komitetin e Përputhshmërisë

Kryetari i Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB) dhe Drejtor…

Lexo më shumë
1
Oct
Takim me Shoqatën e Bankave të Kosovës

Kryetari i Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB) dhe Drejtor …

Lexo më shumë
26
Jul
Numri i ri i Revistës Bankieri

AAB publikoi edicionin e 40 të revistës Bankieri.

Lexo më shumë
30
Jun
AAB publikon Raportin Vjetor 2020

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) publikon Raportin Vjetor për vitin…

Lexo më shumë
30
Jun
Anëtarët e Bordit Mbikëqyrës të Shoqatës Shqiptare të Bankave zhvillojnë Takimin e Verës me Guvernatorin Sejko

Më datë 29 qershor 2021, anëtarët e Bordit Mbikëqyrës të Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB)…

Lexo më shumë
28
Jun
Fillon vaksinimi i punonjësve të sektorit bankar

Ka filluar procesi i vaksinimit kundër virusit COVID-19, i punonjësve të sektorit bankar nën koordinimin…

Lexo më shumë
16
Jun
AAB organizoi ceremoninë përcjellëse të z. Silvio Pedrazzi

Më 16 qershor 2021, AAB organizoi ceremoninë përcjellëse të z. Silvio Pedrazzi…

Lexo më shumë
11
Jun
Publikohet Raporti CSR “Bankat për shoqërinë” 2020

AAB, për të shtatin vit radhazi publikon raportin vjetor të Përgjegjësisë Sociale të Korporatave për industrinë bankare.

Lexo më shumë
28
Apr
AAB publikon numrin e ri të revistës Bankieri

Numri i ri i Revistës Bankieri AAB publikoi edicionin e 39…

Lexo më shumë
16
Apr
AAB zhvillon mbledhjen e Asamblesë

Në datën 15 prill 2021 u zhvillua mbledhja e Asamblesë së AAB-së.

Lexo më shumë
2
Apr
Në mbështetje të rregullimit të huadhënies konsumatore

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) është njohur me projekt-vendimin për ndryshimet në rregulloren e Bankës…

Lexo më shumë
26
Mar
Takim me studentë

Më 25 mars 2021, Sekretari i Përgjithshëm të Shoqatës Shqiptare të Bankave…

Lexo më shumë
25
Mar
U zhvillua finalja e Shqipërisë për Kuizin Evropian të Parasë

Më 25 mars 2021, Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB), në bashkëpunim…

Lexo më shumë
23
Mar
Çelet Java e Parasë 2021

Në datën 23 mars 2021 u organizua ceremonia hapëse online…

Lexo më shumë
11
Feb
AAB publikon Satutin e ri

Asambleja e AAB-së miratoi në 10 dhjetor 2020 statutin e ri të AAB-së.

Lexo më shumë
3
Feb
Leksion i hapur online

Më  2 shkurt, Dr. Spiro Brumbulli, Sekretari i Përgjithshëm i AAB-së

Lexo më shumë
26
Jan
AAB publikon numrin e ri të revistës Bankieri

AAB publikoi edicionin e 38 të revistës Bankieri

Lexo më shumë