Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
20
Dec
Për shërbimin përmbarimor gjyqësor privat

AAB, me anë të një letre, u kërkon autoriteteve

Lexo më shumë
1
Nov
Revista Bankieri

AAB publikoi edicionin e 33  të revistës Bankieri

Lexo më shumë
24
Sep
Përmirësimi i qasjes ndaj shërbimeve financiare për Agrobiznesin

Më 24.09.209, Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) në bashkëpunim me EFSE dhe RisiAlbania,

Lexo më shumë
23
Sep
Raporti Vjetor i AAB-së për vitin 2018

Shoqata Shqiptare e Bankave njofton publikimin e Raportit Vjetor për vitin 2018

Lexo më shumë
17
Sep
Shoqata Shqiptare e Bankave në ndihmë të zonave të dëmtuara nga tërmeti

Më datë 16.09.2019, Kryetari i AAB-së, z. Silvio Pedrazzi, shoqëroi Ministren e Financave

Lexo më shumë
28
Aug
Takim me Ministren Denaj

Në datën 28 gusht 2019, përfaqësues të industrisë bankare zhvilluan një takim

Lexo më shumë
24
Jul
Komitetit Ekzekutiv i Shoqatës Shqiptare të Bankave në takim me Guvernatorin Sejko

Më datë 24 korrik 2019, Komiteti Ekzekutiv (KE) i Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB)

Lexo më shumë
17
Jul
Revista Bankieri

AAB published the 32st edition of Bankieri Magazine

Lexo më shumë
16
May
Edukimi Financiar – AAB nderohet me çmim special

Federata Evropiane Bankare nderon me një çmim special

Lexo më shumë
25
Apr
Revista Bankieri

AAB publikoi edicionin e 31 të revistës Bankieri

Lexo më shumë
16
Apr
Folësit e Konferencës së 3-të e AAB-së “Bankat për zhvillim të qëndrueshëm”

Puleng Tumelo Ndjwili-Potele Koordinatore për Projektet Bankare UNEP FI Puleng është përfshirë në zhvillimin e Parimeve për Bankingun e Përgjegjshëm dhe bashkëpunon me Founding Bank dhe aktorë të ndryshëm për të udhëhequr Parimet për iniciativat e Bankingut të Përgjegjshëm. Ajo filloi karrierën e saj si juriste në fushën e të drejtës tregtar. Ka punuar në […]

Lexo më shumë
8
Apr
Thirrje për aplikim

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) kërkon të organizojë 3…

Lexo më shumë
26
Mar
Çelet Java e Parasë 2019

Gjatë javës 25-31 mars 2019, Banka e Shqipërisë (BSh)

Lexo më shumë
28
Jan
Revista Bankieri

AAB publikoi edicionin e 30 të revistës Bankieri

Lexo më shumë