Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
30
Dec
Seria e videove “Banka ime”

Shoqata Shqiptare e Bankave paraqet serinë e videove “Banka Ime” në kuadër të Edukimit Financiar, për të rritur informacionin e përmirësuar zgjedhjet financiare të klientit bankar.

Lexo më shumë
5
Nov
Zhvillimet në sistemin bankar – Statistikat Shtator 2014

AAB publikon të dhënat financiare të paaudituara të bankave tregtare për tremujorin e tretë të vitit 2014 si dhe të dhënat e agreguara mbi sistemin për muajin shtator 2014, sipas të cilave totali i aktiveve të sistemit bankar arriti në 1,272 miliardë lekë, rreth 3% më shumë se një vit më parë, ose 1.5% më […]

Lexo më shumë
11
Sep
AAB në bashkëpunim me partnerët e saj organizon: Forumin e Parë të Biznesit – SWIFT Albania 2014

Në datë 17.09.2014, te Illyria II, hotel Sheraton, Tiranë, do të zhvillohet “Forumi i Parë i Biznesit – SWIFT Albania 2014”. Ky forum organizohet nga AAB në bashkëpunim me SWIFT Albania. Shkarko axhendën.

Lexo më shumë
10
Sep
AAB – Njoftim për shtyp

10 Shtator, 2014 – Duke marrë shkas nga zhvillimet e fundit që kanë përfshirë Bankën e Shqipërisë, Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB), në emër të gjithë bankave anëtare të saj, dëshiron të risigurojë publikun dhe të gjithë depozituesit dhe klientët se funksionimi dhe stabiliteti i bankave tregtare në vend nuk janë cënuar. Siç reflektohet edhe […]

Lexo më shumë
26
Aug
AAB në bashkëpunim me partnerët e saj organizon seminaret

AAB në bashkëpunim me partnerët e saj organizon seminaret: IT for non IT-ers Datat: 15-16 Shtator, 2014 Strategic Human Resources Management Datat: 18-19 Shtator, 2014 Për më tepër informacion, ju lutemi na kontaktoni.

Lexo më shumë
15
Aug
Zhvillimet në sistemin bankar – Statistikat Qershor 2014

Zhvillimet në sistemin bankar – Statistikat Qershor 2014 AAB publikon të dhënat financiare të paaudituara të bankave tregtare për tremujorin e dytë të vitit 2014, sipas të cilave sistemi bankar shqiptar vazhdon të jetë i mirëkapitalizuar dhe të ketë një ecuri të qëndrueshme. Raporti i mjaftueshmërisë së kapitalit arriti në nivelin 17.5 për qind nga […]

Lexo më shumë
6
Aug
AAB – Njoftim për shtyp

6 Gusht 2014 – Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB), duke marrë shkas nga reflektimi i vazhdueshëm në media i konstatimeve të parregullsive në funksionimin e disa aktiviteteve në Departamentin e Emisionit në Bankën e Shqipërisë, dëshiron të sigurojë publikun, dhe veçanërisht klientët e bankave tregtare në vend, se aktiviteti i bankave tregtare vijon normalisht dhe […]

Lexo më shumë
26
Jun
Mesazh ngushëllimi nga Shoqata Shqiptare e Bankave

Shoqata Shqiptare e Bankave shpreh keqardhje dhe hidhërim për vdekjen shokuese e Z. Artan Santo, Drejtor i Përgjithshëm i Credins Bank dhe anëtar i  Shoqatës Shqiptare të Bankave. Kjo është një ditë e trishtuar për gjithë komunitetin bankar në Shqipëri. Z. Santo ishte Anëtar i AAB-së që në fillimet e saj në vitin 1999. Ai […]

Lexo më shumë
6
Jun
AAB bashkëpunon me Shoqatën e Bankave të Kosovës në organizimin e Forumit për Sigurinë në Banka

AAB në bashkëpunim me Shoqatën e Bankave të Kosovës (SHBK) organizuan, për herë të parë së bashku, Forumin e tretë Kombëtar për “Sigurinë në banka”. Forumi i zhvilloi punimet më 28 Maj 2014, në Hotel Theranda, Prizren, Kosovë. Pjesëmarrës në aktivitet ishin përfaqësues të bankave tregtare në Shqipëri dhe Kosovë, të Bankave Qendrore të të […]

Lexo më shumë
16
May
Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) organizon për të katërtin vit radhazi Forumin Kombëtar Shqiptar të Kartave

Tiranë, 16 maj 2014 – Shoqata Shqiptare e Bankave dhe  Komiteti i saj i Kartave, i përbërë nga përfaqësues të bankave tregëtare anëtare të Shoqatës, organizuan Forumin e katërt Kombëtar të Kartave me temë “Biznesi i kartave – Zhvillime dhe risi”. Forumi, i cili u organizua për të katërtin vit radhazi, zhvilloi punimet në datë […]

Lexo më shumë