Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
7
Dec
AAB Dhuron 6 milionë Lekë për të përmbyturit në veri të vendit

Me propozim të Bordit Drejtues dhe miratim të të gjitha Bankave Anëtare, AAB dhuroi në 7 Dhjetor 2010, shumën prej 6 Milionë Lekësh në ndihmë të familjeve të përmbytura në veri të vendit.

Lexo më shumë
6
Dec
AAB Krijon Komitetin për Sigurinë e Informacionit

Me vendim të Bordit Drejtues, të datës 6 Dhjetor 2010, Shoqata Shqiptare e Bankave krijoi Komitetin e saj të gjashtë të përhershëm me emrin Komiteti i Sigurisë së Informacionit. Të gjitha Bankat Anëtare do të kenë një përfaqësues në këtë komitet.

Lexo më shumë
10
May
AAB zgjedh Kryetarin e Ri

Asambleja e Përgjithshme e Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB), zhvilloi në datë 10 Maj 2010 mbledhjen e radhës, në të cilën u mbajtën dhe zgjedhjet për Kryetarin e Ri. Asambleja votoi me shumicë votash për zgjedhjen e z. Gazmend KADRIU, Drejtor i Përgjithshëm i Bankës Union si Kryetar të Shoqatës Shqiptare të Bankave. Z. Kadriu […]

Lexo më shumë