Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
14
Dec
AAB zgjedh një anëtar të ri të Komitetit Drejtues

Pas dorëheqjes nga Komiteti Drejtues i AAB, i Z. Ablud Waheed ALAVI, ish CEO i Bankës së Bashkuar të Shqipërisë, në zgjedhjet e mbajtura në mbledhjen e Asamblesë së Përgjithshme të Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB), të zhvilluar në datë 14 Dhjetor 2009, Z. Ioannis Kougionas, Drejtor i Përgjithshëm i Bankës Kombëtare Greke, Tiranë (NBG) […]

Lexo më shumë
26
Jan
Zgjedhja e Kryetarit të ri dhe të dy anëtarëve të rinj të Komitetit Ekzekutiv të Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB)

Asambleja e Përgjithshme e Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB), zhvilloi në datë 26 janar 2009 mbledhjen e rradhës, në të cilën u mbajtën dhe zgjedhjet për dy anëtarë të Komitetit Ekzekutiv dhe Kryetarit të ri. Asambleja votoi unanimisht për zgjedhjen e z. Libero CATALANO, Drejtor i Përgjithshëm i BANKA ITALIANE E ZHVILLIMIT (BIS Banca) si […]

Lexo më shumë
26
Jan
AAB zgjedh Kryetarin e ri dhe dy Anëtar të rinj

Asambleja e Përgjithshme e Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB), zhvilloi në datë 26 janar 2009 mbledhjen e radhës, në të cilën u mbajtën dhe zgjedhjet për dy anëtarë të Komitetit Ekzekutiv dhe Kryetarit të ri. Asambleja votoi unanimisht për zgjedhjen e z. Libero CATALANO, Drejtor i Përgjithshëm i BANKA ITALIANE E ZHVILLIMIT (BIS Banca) si […]

Lexo më shumë