Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
30
Jan
AAB zgjedh dy anëtarë të rinj të Komitetit Drejtues

Në vijim të mbledhjes së Asamblesë së Përgjithshme të Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB), të zhvilluar në datë 30 janar 2008 dhe zgjedhjeve të mbajtura për dy vende bosh në Komitetin Ekzekutiv, z. Abdul Waheed ALAVI, Drejtor i Përgjithshëm i Bankës së Bashkuar të Shqipërisë (BBSH) dhe z. Libero CATALANO, Drejtor i Përgjithshëm i Bankës […]

Lexo më shumë