Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
10
Apr
AAB krijon dy komitete të përhershme teknike

Bordi Drejtues i Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB), në mbledhjen e datës 10 prill 2007, vendosi krijimin e dy komiteteve të përhershme teknike, brenda Sekretariatit të AAB: Komiteti Juridik dhe Komiteti për Mashtrimet me Kartat Elektronike. Krijimi i këtyre komiteteve teknike është reflektim i përpjekjeve dhe nevojës për një adresim më kompleks të cështjeve që […]

Lexo më shumë
26
Jan
Mbi komentet e fundit në media, lidhur me kapacitetet e sistemit bankar shqiptar për të përballuar pagesat dhe transaksionet shtesë nëpërmet rrjetit të tyre

Në vijim të komenteve dhe opinioneve më të fundit në disa media të shkruara dhe elektronike, lidhur me mundësitë dhe kapacitetet e mjaftueshme të bankave në Shqipëri për të përballuar flukset shtesë të pagesave dhe transfertave, në përgjigje të angazhimeve dhe vendimeve të qeverisë për reduktimin e ekonomisë informale dhe pagesave me para’ në dorë, […]

Lexo më shumë
24
Jan
AAB zgjedh Kryetarin e ri

Në vijim të mbledhjes së Asamblesë së Përgjithshme të Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB), të zhvilluar në datë 24 janar 2007 dhe zgjedhjeve të mbajtura për rinovimin e Komitetit Ekzekutiv dhe Kryetarit të ri, z. Edvin LIBOHOVA, Drejtor i Përgjithshëm i Banka Popullore, është zgjedhur Kryetar i Shoqatës Shqiptare të Bankave. Ai zëvendëson në post […]

Lexo më shumë