Leksion i hapur online

03/02/2021Më  2 shkurt, Dr. Spiro Brumbulli, Sekretari i Përgjithshëm i AAB-së mbajti një leksion të hapur online me temën “Ekonomia, përfshirja financiare dhe bankat tregtare”, me pjesëmarrjen e studentëve nga Fakulteti i Biznesit, në universitetin “Aleksander Moisiu” Durrës, i cili  u koordinua dhe organizua nga Dr. Arjeta Hallunovi, lektore në Departamentin e Financë-Kontabilitetit, e profilizuar në fushën e Financë – Bankës.

Leksioni i hapur ishte me mjaft interes për auditorin.