Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Leksion i hapur mbi edukimin financiar

Në 31 maj 2022, AAB zhvilloi një leksion të hapur me studentët me studentë të vitit të tretë të Fakultetit Ekonomik, Dega Financë – Bankë, në Universitetin Europian të Tiranës (UET). Leksioni mbi “Bakingun Personal” u drejtues nga znj. Iva Ikonomi (Zheku), Drejtore e Shitjes me Pakicë, Fibank, e cila u foli studentëve mbi marrëdhënien me bankën, huamarrjen, transparencën dhe përdorimin e produkteve dhe shërbimeve bankare. Ky event u organizua në kuadër të promovimit të edukimit financiar dhe bashkëpunimit me akademinë.

Gallery