Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Workshop virtual për ndërgjegjësimin e përfaqësuesve të bankave të nivelit të dytë për procedurat e praktikës jashtë-gjyqësore të falimentimit
When:
February 24, 2022 @ 3:34 pm – 4:34 pm
2022-02-24T15:34:00+01:00
2022-02-24T16:34:00+01:00
Workshop virtual për ndërgjegjësimin e përfaqësuesve të bankave të nivelit të dytë për procedurat e praktikës jashtë-gjyqësore të falimentimit

Në datën 24 shkurt 2022, Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB), bashkëpunoi me Korporatën Financiare Ndërkombëtare (IFC) në organizimin e një seminari të hapur virtual për sektorin bankar me temë “Ndërgjegjësimi i përfaqësuesve të bankave të nivelit të dytë për procedurat e praktikës jashtë-gjyqësore të falimentimit.

 

Veprimtaria pati për qëllim ndërgjegjësimin e bankave të nivelit të dytë në Shqipëri për procedurën e përshpejtuar të riorganizimit, sipas aktit nënligjor për Marrëveshjen jashtë gjykatës për riorganizim të përshpejtuar të miratuar për kornizën ligjore të Ligjit për Falimentimin, si edhe prezantimin e udhëzuesit “Për praktikat dhe procedurat jashtëgjyqësore” përgatitur në kuadër të Projektit.

Gallery