Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Ndërgjegjësimi i përfaqësuesve të bankave tregtare për procedurat e praktikës jashtë-gjyqësore të falimentimit
When:
February 24, 2022 @ 2:21 pm – 3:21 pm
2022-02-24T14:21:00+01:00
2022-02-24T15:21:00+01:00
Ndërgjegjësimi i përfaqësuesve të bankave tregtare për procedurat e praktikës jashtë-gjyqësore të falimentimit

Në datën 24 shkurt 2022, Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB), bashkëpunoi me Korporatën Financiare Ndërkombëtare (IFC) në organizimin e një seminari të hapur virtual për sektorin bankar me temë “Ndërgjegjësimi i përfaqësuesve të bankave të nivelit të dytë për procedurat e praktikës jashtë-gjyqësore të falimentimit.

Veprimtaria pati për qëllim ndërgjegjësimin e bankave të nivelit të dytë në Shqipëri për procedurën e përshpejtuar të riorganizimit, sipas aktit nënligjor për Marrëveshjen jashtë gjykatës për riorganizim të përshpejtuar të miratuar për kornizën ligjore të Ligjit për Falimentimin, si edhe prezantimin e udhëzuesit “Për praktikat dhe procedurat jashtëgjyqësore” përgatitur në kuadër të Projektit.

Agenda_Workshop for Banks on Out-of-Court practice procedures_Feb 24th.

Gallery