Workshop i organizuar nga AAB dhe VISA

24/10/2019

When:
October 24, 2019 @ 8:16 am – 9:16 am
2019-10-24T08:16:00+00:00
2019-10-24T09:16:00+00:00

Më 24 tetor, AAB bashkëpunoi me kompaninë VISA në organizimin e një Workshop-i me
praninë e dy ekspertëve të VISA CEMEA, Znj Anzhela Kashperuk, dhe Z. Srdjan Tutoric.
Përfaqësues të nivelit të lartë nga departamentet e kartave dhe operacioneve në bankave anëtare
të AAB-së, morën pjesë në aktivitet.

Ky aktivitet u përqendrua në tema të rëndësishme, siç janë: mandatet 3DS; Mënyra si bankat
mund të rrisin biznesin E-Commerce; Procesi i përthithjes së botimeve të VBN; etj..
Të dy ekspertët ndanë përvojat dhe njohuritë e tyre me pjesëmarrësit.

Foto