Vlerësimi dhe menaxhimi i kredisë

1/03/2017

When:
March 1, 2017 @ 3:27 pm – 4:27 pm
2017-03-01T15:27:00+01:00
2017-03-01T16:27:00+01:00
Where:
Tiranë
Shqipëria

AAB në bashkëpunim me ATTF Luxembourg organizojnë trajnimin me teme: