Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Tryezë e rrumbullakët për menaxhimin e rrezikut
When:
April 4, 2017 @ 11:54 am – 12:54 pm
2017-04-04T11:54:00+00:00
2017-04-04T12:54:00+00:00

Në 4 prill AAB, në bashkëpunim me IFC, organizoi tryezën e rrumbullakët me temë: “E ardhmja e menaxhimit të rrezikut”. Në këtë tryezë morën pjesë përfaqësues të Bankës së Shqipërisë, Drejtues të departamenteve të rrezikut dhe stafeve respektive të bankave anëtare, ekspertë të IFC, Zëvendës shefi i misionit të Ambasadës së Zvicrës në Shqipëri, etj. “Prezantimi i ICAAP në tregun financiar shqiptar/Vështrim i përgjithshëm i strategjisë”; “Rrugëtimi i praktikave më të mira të menaxhimit të rrezikut”; “Lëvizja drejt një menaxhimi më të mirë të rrezikut /përcaktimi i oreksit të rrezikut”, ishin disa nga temat kryesore të trajtuara në takim.

Gallery