Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Tryezë diskutimi “Si të ndërtojmë një portofol fitimprurës të biznesit të kartave”
When:
September 22, 2017 @ 2:08 pm – 3:08 pm
2017-09-22T14:08:00+02:00
2017-09-22T15:08:00+02:00

AAB dhe komiteti i saj i kartave organizuan një tryezë diskutimi të titulluar “Si të ndërtojmë një portofol fitimprurës në fushën të kartave”. Mbi këtë temë u mbajtën prezantime nga përfaqësues të kompanive VISA dhe MasterCard. Ky aktivitet u përqendrua në adresimin e strategjive ose teknikave për rritjen e treguesve të përfitueshmërisë në fushën e kartave; njohuritë më të fundit dhe udhëzimet e industrisë së kartave nga MasterCard dhe ekspertët e pagesave të kompanive VISA dhe MasterCard; si dhe praktikat më të mira të ndjekura në botën. Diskutimi u ndoq nga përfaqësues të Bankës së Shqipërisë, anëtarë të Komitetit të kartave të AAB-së dhe ekspertë të bankave.

Gallery