Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Rritja e përdorimit të kartës si instrument pagese
When:
May 4, 2018 @ 9:38 am – 10:38 am
2018-05-04T09:38:00+00:00
2018-05-04T10:38:00+00:00
Where:
Tiranë
Shqipëria

Rritja e përdorimit të kartës si instrument pagese

4 Maj 2018, Tiranë

Përmbledhje

Forumi i Kartave për vitin 2018, organizohet nga Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB). Ky forum mbulon një spektër të gjerë të përfshirjes së pagesave me kartë dhe pranimit të kartave në Shqipëri. Është një ngjarje për të dëgjuar çështjet e ngritura nga aktorë të ndryshëm përfshirë bankat, shitësit me pakicë, rregullatorët, ofruesit e zgjidhjeve në fushën e kartave dhe influencuesit së bashku në të njëjtin vend. Ky forum organizohet me mbështetjen e PayLink dhe Asseco.

Pjesëmarrës

Ekspertë të fushës së kartave dhe pagesave. Përfaqësues nga institucionet shtetërore, nga banka qendrore, nga bankat tregtare, nga shoqëritë financiare jo banka, nga institucione financiare ndërkombëtare, shoqëri private, organizata biznesi, etj.

Shiko Folësit

Shkarko programin

Njoftim për shtyp

Prezantime

Gallery