Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Transformimi Digjital në Sistemin Bankar
When:
June 26, 2018 @ 2:05 pm – 3:05 pm
2018-06-26T14:05:00+00:00
2018-06-26T15:05:00+00:00

AAB bashkëpunon me kompaninë Symmetric Group, e cila mbështetet nga partneri i tyre ndërkombëtar New Frontier Group, për të organizuar një takim pune me përfaqësuesit e bankave anëtare, me temë : Transformimi Digjital në Sistemin Bankar. Takimi do të organizohet në kuadër të strategjisë së AAB-së për promovimin e transformimit digjital dhe do të përqëndrohet në sfidat e digjitalizimit.

Data

26 qershor 2018

Target Group

  • Drejtues të Retail-it;
  • Drejtues të departamenteve të Teknologjisë së Informacionit;
  • Drejtues të departamenteve të pagesave.

Agjenda:

  1. Rruga e transformimit digjital për bankat tradicionale.
  • Cila është risia reale pas Bankingut Digjital?
  • Vlera e vërtetë e platformës Omni-channel dhe automatizimi i procesit.

2. Diskutim

Gallery