Trajnim “Të menduarit në mënyrë kritike për zgjidhjen e problemeve dhe marrjen e vendimeve” (shqip)

23/09/2020

When:
September 23, 2020 @ 9:00 am – September 25, 2020 @ 12:15 pm
2020-09-23T09:00:00+02:00
2020-09-25T12:15:00+02:00
Where:
AIEX _LMS
Cost:
200 €
Contact:
Junida Katroshi Tafaj
+355694014505

Një trajnim pesë-ditor në platformën e AIEX- LMS me PhD. Ogerta Koruti Stroka

Datat: 23-25.09.2020 dhe 01-02.10.2020

Ora:    9:00 – 12:15

Gjatë 5 ditëve të trajnimit do të përqëndrohemi në 3 komponentë kryesorë të Të Menduarit
në Mënyrë Kritike:

Identifikimi i çështjes/problemit/vendimit (hapi më i rëndësishëm në Të Menduarit në
Mënyrë Kritike)
Arritja në Përfundime – 99% e përfundimeve janë arsyetim induktiv. Do të flasim për:
Faktet, Vëzhgimet, Përvojat, Besimet dhe Supozimet. Gjatë trajnimit do të shohim sesi
këta përbërës na ndihmojnë të arrijmë në përfundime të vlefshme.
Marrja e Vendimeve – Pjesëmarrësit mësojnë se procesi i vendimimmarrjes është
shumë i ndryshëm nga ai i arritjes në një përfundim.

 

Programi:

Të Menduarit në Mënyrë Kritike_Stroka_AIEx_AAB