Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Trajnim mbi Raportin e Auditit
When:
March 26, 2015 @ 9:45 am – 10:45 am
2015-03-26T09:45:00-01:00
2015-03-26T10:45:00-01:00
Where:
Tiranë
Shqipëria

Trajnimi dy-ditor, në bashkëpunim me Institutin Shqiptar të Auditorëve të Brendshëm, u drejtua nga Z. Jean Pierre Garitte, trajner me eksperiencë ndërkombëtare në auditin e brendshëm. Trajnimi kishte në fokus rëndësinë e organizimit të dokumenteve informative të shkruara në mënyrë të qartë dhe koncize.

Gallery