Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Trajnim mbi “Aftësitë Drejtuese” dhe “Aftësitë dhe teknikat e mbledhjes së kredive”
When:
March 24, 2015 @ 9:41 am – 10:41 am
2015-03-24T09:41:00+01:00
2015-03-24T10:41:00+01:00
Where:
Tiranë
Shqipëria

AAB ka ofruar dy trajnime me partnerin e saj të ri të trajnimit SBPST.
Trajnimi i parë u kryesua nga Z. Cüneyt Erigüç, ish-bankier, i cili u përcolli të pranishmëve masazhin se: “Jo të gjithë udhëheqësit janë menaxherët, as të gjithë menaxherët nuk janë udhëheqës”. Kursi u ndoq nga 10 pjesëmarrës të bankave anëtare.

Trajnimi i dytë u drejtua nga Z. Ajhan Akay, një menaxher i analizës së kredisë dhe u fokusua në bazat e mbledhjes së kredive me probleme, të cilat çojnë në suksesin e përgjithshëm. Dita e dytë u përqëndrua në aspektet organizative për një proces efektiv.Trajnimi u ndoq nga 10 pjesëmarrës të 5 bankave anëtare.

Gallery