Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Trajnim – Basel II dhe më tej
When:
October 13, 2015 @ 9:55 am – 10:55 am
2015-10-13T09:55:00+00:00
2015-10-13T10:55:00+00:00
Where:
Tiranë
Shqipëria

AAB ne bashkëpunim me ATTF Luksemburg organizon në Tiranë trajnimin me temë “Basel II dhe më tej” në datat 2 – 4.11.2015

Audienca: Drejtues të niveli të lartë dhe të mesëm ; personat e përfshirë në menaxhimin e riskut dhe asseteve, thesarit dhe fuksioneve të kontrollit në bankë, etj.

Shkarko axhendën

Për më shumë informacion kontaktoni:

Junida TAFAJ (KATROSHI)
Drejtuese për Trajnimet

E-mail: junida.katroshi@aab-al.org
Tel: +355 4 2280 372 | +355 4 2280 359

Gallery