Takim diskutimi me përfaqësues të Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

8/11/2018

When:
November 8, 2018 @ 2:30 pm – 3:30 pm
2018-11-08T14:30:00-01:00
2018-11-08T15:30:00-01:00

Në datë 8 nëntor, në zyrat e AAB-së u zhvillua një takim me z. Valdrin Pjetri, Kryeregjistruesin e Republikës së Shqipërisë, Zyra e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme. Në takim morën pjesë përfaqësues të bankave anëtare dhe Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme, të cilët  diskutuan për një bashkëpunim të mëtejshëm për ofrimin e shërbimit të pagesave për qytetarët në kohë reale nga bankat.

Foto