Siguria Kibernetike dhe sfidat në kohën e distancimit social

22/10/2020

When:
October 22, 2020 @ 11:00 am – 12:00 pm
2020-10-22T11:00:00+02:00
2020-10-22T12:00:00+02:00
Siguria Kibernetike dhe sfidat në kohën e distancimit social

Data: 22.10.2020
Ora: 11:00 – 12:00
Platforma: ZOOM