Risku i kredisë dhe analiza e fluksit të parasë

13/05/2020

When:
May 13, 2020 @ 6:49 pm – May 14, 2020 @ 7:49 pm
2020-05-13T18:49:00+02:00
2020-05-14T19:49:00+02:00
Data 13-14 Maj 2020 dhe 20-21 Maj 2020
Minimumi i pjesëmarrësve 8
Bashkepunim House of Trainings, ATTF LUX

Për marrë pjesë në këto trajnime duhen pasur parasysh 3 gjëra:

  • Pjesëmarrësi të ketë një kompjuter dhe linjë të mirë internet
  • Nivel i gjuhës angleze të jetë mbi mesataren
  • Të lexohet mirë përmbajtja e kursit përpara se të konfimohet
    pjesëmarrja dhe angazhimi të jetë i plotë (nga fillimi deri në
    fund)

Me shume

Programi