Pritje lamtumire

3/07/2018

When:
July 3, 2018 @ 10:03 am – 11:03 am
2018-07-03T10:03:00+00:00
2018-07-03T11:03:00+00:00
Where:
Tiranë
Shqipëria

 

Më 3 korrik 2018, AAB organizoi një pritje lamtumire në nder te z. Ioannis Agathos, me rastin e përfundimit të detyrës së tij si Drejtorit të Përgjithshëm i Bankës NBG Bank Shqipëri. Të pranishem ishin anëtarë të Asamblesë së Përgjithshme të AAB-së, përfaqësues të Bankës së Shqipërisë dhe Agjencisë së Sigurimit të Depozitave.

Foto