Prezantimi i programit “Edukimi i Punëkërkuesve të të rinjve në sektorin bankar”

5/04/2017

When:
April 5, 2017 @ 5:27 pm – 6:27 pm
2017-04-05T17:27:00+00:00
2017-04-05T18:27:00+00:00

Më 5 prill u organizua ceremonia e hapjes së programit “Edukimi i të rinjve punëkërkuesve në sektorin
Mbikëqyrja bankare Banking “. Programi ofron mundësi edukimi dhe zhvillimi përmes qasjeve  ashkëkohore të mësim-nxënies dhe shkëmbimeve shumë-dimensionale të përvojave. Ky program u dha 20 pjesëmarrësve të përzgjedhur mundësinë për të marrë pjesë në një numër leksionesh, si dhe mundësi për shkëmbimet inter-aktiv në eksperiencë dhe ekspozim ndaj sektorit bankar. Pjesëmarrësit më të suksesshëm të programit patën mundësia të konsideroheshin si kandidatë të mundshëm për vendet e lira të punës në këtë sektor. Ekspertë nga banka të ndryshme tregtare në Shqipëri dhe Partnerët Shqipëri morën pjesë si lektorë në këtë program.

Foto