Prezantim për klerimin e pagesave mobile

31/08/2016

When:
August 31, 2016 @ 9:12 am – 10:12 am
2016-08-31T09:12:00+02:00
2016-08-31T10:12:00+02:00
Where:
Tiranë
Shqipëria

Në 31 gusht 2016, Shoqata Shqiptare e Bankave, në bashkëpunim me Departamentin e Pagesave të Bankës së Shqipërisë, organizuan prezantimin “Mobile Payment Clearing Solution” (Zgjidhje për Klerimin e Pagesave Mobile) nga shoqëria ProgressSoft. Prezantimi u krye nga z. Raja Said, Drejtues i Zhvillimit të Biznesit, dhe z. Chris Aghabi, Zhvillimi i Biznesit. Në këtë prezantim morën pjesë përfaqësues nga Departamenti i Pagesave dhe Departamenti i Teknologjisë së Informacionit nga bankat. Prezantimi sugjeron krijimin e një paltforme për klerimin e pagesave mobile.

Foto